Ревизоро посочи връзката между Петя Банкова, Паскал и Живко Коцев

Ревизоро посочи връзката между Петя Банкова, Паскал и Живко Коцев
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.04.2024
  • Сподели:

Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното правителство. Всичко това се прави, за да се пренаредят началници, да направят канали, да се краде, като за последно.

 

 

Държавата е в ступор, митницата не работи и това ще се отрази на бюджета. Това заяви Емил Димитров - Ревизоро в ефира на БНТ.

По думите му връзката между Петя Банкова, Паскал и Живко Коцев са пари.

"Подменяш хората с удобните, за да могат да минават камионите. Редовият митничар на границата, като види накъде се насочва камионът, знае кой стои зад схемата и какво трябва да направи и дали да го проверява", обясни Емил Димитров, който е бивш директор на агенция "Митници".

Той разкри, че е знаел, че Главчев ще бъде предложен за служебен премиер още на 20 февруари. "Не съм разговарял с него. Бих казал никога. Един път си купуваше гевреци, казах му "Здрасти", било е отдавна", сподели той.

"Знам от 20 февруари. Елена Чернева ми се обади да ми честити рождения ден. И по тоя повод я питах какво ще прави с омбудсманството и ѝ казах, че ще бъде Главчев. Защо Главчев? Когато се назначава човек за такъв пост, не се гледат добрите качества. Гледаш лошите и с какво те могат да ти бъдат полезни", обясни той.

"На Главчев най-лошото му качество, което го отличава от всички политици е, че не е меркантилен. Не може да прави пари, не участва в схеми. Бяга от тях", посочи Димитров.

 

Станете почитател на Класа