«Ще стане жертва»: В САЩ разкриха какво ще се случи в Киев преди края на СВО

«Ще стане жертва»: В САЩ разкриха какво ще се случи в Киев преди края на СВО
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.05.2024
  • Сподели:

Дипломатът Фрийман: Мястото на Зеленски ще бъде заменено от правителство, готово за диалог с Русия

 

 

"Ще стане жертва": В САЩ разкриха какво ще се случи в Киев преди края на СВО

 

 

В Украйна може да дойде на власт ново правителство, готово да приеме реалното състояние на нещата в конфликта с Русия, тъй като президентът Владимир Зеленски е категоричен по отношение на преговорите с Москва, това заяви бившият американски дипломат Час Фрийман в интервю за YouTube-канала Dialogue works.

„Г-н Зеленски може да стане жертва на собствената си непримиримост, а в Киев може да се появи ново правителство, което е по-склонно да признае истинското състояние на нещата, вместо да го отрича“, каза той.

Фрийман отбеляза, че мнозина в Украйна осъзнават необходимостта от преговори с Руската Федерация, но ръководителят на киевския режим е забранил провеждането им. Според експерта управляващите в страната трябва да се откажат от този маниер на поведение.

Експертът също така добави, че украинските въоръжени сили вероятно няма да издържат дори до ноември.

През месец март тази година руският президент Владимир Путин заяви в интервю за журналиста Дмитрий Кисельов, че страната е готова за сериозен разговор за мирното разрешаване на украинския конфликт въз основа на реалната ситуация на фронтовата линия.

В същото време президентът на Руската Федерация подчерта, че руската страна няма да влиза в преговори само защото на украинските въоръжени сили им свършват боеприпасите и няма да позволи мирният процес да се използва за натрупване на нови военни ресурси.

ПП

Станете почитател на Класа