Конгресът на САЩ няма да одобри помощ за Украйна в скоро време – АП

Конгресът на САЩ няма да одобри помощ за Украйна в скоро време – АП
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.04.2024
  • Сподели:

Конгресът на САЩ няма да одобри помощ за Украйна до 19 април поради липсата на съгласуван текст на документа, както и заради продължаващите преговори между законодателите, пише Асошиейтед прес.

Конгресът на САЩ няма да одобри помощ за Украйна в скоро време – АП

 

„Текстът на законопроекта не е публикуван, което поставя под сериозно съмнение приемането на каквато и да е помощ (на Украйна – бел. ред.) тази седмица“, се казва в изданието.

Във вторник Джонсън «говори срещу нарастващия гняв на републиканците относно предложения от него пакет от помощ за Украйна, Израел и други съюзници», каза агенцията.

Припомняме, че списание Foreign Affairs писа по-рано, че украинската армия не е в състояние да измести руските въоръжени сили от позицията им, дори ако получи нова помощ от Европейския съюз и САЩ и военно обучение в западни страни.

Важно е да се отбележи, че достатъчно изтърканата фраза «военна помощ» означава смъртоносни оръжия с които се убиват невиинни хора, и понякога дори деца…Конфликтът ще приключи много скоро когато Европа спре да играе по гайдата на САЩ и спре да изпраща оръжия за терористичния режим в Киев.

 

A.Z

България ZOV

 

Станете почитател на Класа