Консервативните християни се викат „предател“ на Майк Пенс за отказа да отмени изборите

Консервативните християни се викат „предател“ на Майк Пенс за отказа да отмени изборите
  • Публикация: 
  • Дата:  
    19.06.2021
  • Сподели:

Майк Пенс, бившият вицепрезидент на САЩ, беше хектиран като „предател“ за отказа му да отмени миналогодишния резултат от изборите по време на реч пред събрание на религиозни консерватори.

 

Пенс, за когото се смята, че полага основите на Белия дом, проведен през 2024 г., беше влязъл в аудитория в Орландо, Флорида, с бурни овации в петък. Но малка група започна да крещи злоупотреба, включително „предател!“ като започна 28-минутна реч. Несъгласните бяха бързо изведени от полицията.

 

По-рано, в коридор пред балната зала, присъстващ на име Рик Хърли, носещ червена шапка „Направи Америка отново велика“, също изхвърли разочарованието си от ролята на Пенс в удостоверяването на поражението на Доналд Тръмп на 6 януари на фона на неверни твърдения за измама на избиратели.

 

„Трябва да започнем да се бием!“ - извика Хърли на всеки, който би послушал. „Трябва да спрем да бъдем толкова адски хубави. Какво по дяволите става? Защо Пенс идва днес? Доналд Тръмп все още държи писалката в гърба си. "

 

Преди да бъде отстранен от полицията, той също отбеляза: „Готов съм да се бия. Ще го избутам извън сцената. Ще взема куршума. Ще отида до предната част на сцената, ще го погледна в очите и ще кажа: „Какво правиш тук?“

 

 

Guardian, Превод: Алекс Тодоров

Станете почитател на Класа