Днес денят е подходящ за планиране, но не и за действие

Днес денят е подходящ за планиране, но не и за действие
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.05.2024
  • Сподели:

Луната е в знак Телец до 02:22 ч. на 9 май

На този ден реалисти и романтици ще бъдат несъвместими. Важно да завършите работата си навреме. Вашите работни дейности трябва да бъдат планирани и добре обмислени. Без ясен план или стратегия работата вероятно ще се забави и ще доведе до лоши резултати.

Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Търпението нараства, увеличава се силата на волята. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. През този период не бива да прахосвате пари или да правите необмислени и спонтанни разходи.

Твърде много активност може да доведе до преумора или емоционално изтощение. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. А ако не сте в настроение да правите нещо, можете с чиста съвест да си легнете вкъщи и да се отдадете на сладко безделие.

Противопоказано е да се пият много течности, защото сега води до подуване. Гърлото е уязвимо, така че трябва да се пази от студени напитки.

Лунен календар: продължава 29 лунен ден до 06:02 ч. на 8 май. Следва 30 лунен ден от 06:02 ч. до 19:22 ч., след което започва Новолуние в Телец.

Първият лунен ден започва по времето на Новолунието до първия изгрев на Луната, който е в 06:37ч на 9 май. Първият лунен ден засяга всичко, което ще се случи през следващия лунен месец. Този период символизира началото, насърчава промените в живота.

Ако човек не може да разбере какво му липсва, за да бъде щастлив, 1-ви лунен ден дава отговори на въпроси, които все още не са изразени. Този ден е подходящ за планиране, но не и за реализиране на сериозни проекти. Първият лунен ден не е най-доброто време за начинания. Можете да планирате, да мечтаете, да визуализирате, но не и да действате. Делата, започнали в този ден, рискуват да се проточат с години и никога да не стигнат до логичен завършек или дори да се превърнат в непоправими последици. Затова в първия лунен ден само планираме, анализираме, но все още не започваме да го прилагаме.

Ако е възможно, не обръщайте внимание на язвителните забележки на другите, дори и да се окаже трудно. Това е чудесен момент да погледнете вътре в себе си и да се потопите в саморазвитието. Занимавайте се с рисуване, музика, творчество. Посветете време на себе си и любимото си хоби, което ви изпълва с вдъхновение. Можете да четете, да размишлявате върху живота и бъдещите си планове.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете.

Новолунието има скрито, подсъзнателно влияние. Децата и жените стават по-капризни. При шофьорите се снижават реакциите на реагиране, затова стават през това време повече катастрофи.

Първият лунен ден е началото на лунния цикъл и има силен енергиен ефект върху косата. Най-добре е да изберете класически прически, за да придадете на косата си добре поддържан вид. Прекомерната топлинна обработка трябва да се избягва за оформяне на косата, за да се избегне увреждането на структурата на косата. В този ден става биоенергийна настройка, при която участват косите, затова не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от подстрижка, дори от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Можете да заплетете косичка за избягване на негативни външни влияния. Не я разплитайте до 2 лунен ден, съветва Ивелина Пенчева в novini.bg.

Станете почитател на Класа