Певецът Тома напусна Hell’s Kitchen

Певецът Тома напусна Hell’s Kitchen
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.05.2024
  • Сподели:

Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-добри кулинари от отбора на Златните на крачка от финалите в шестия сезон на Hell’s Kitchen, предаде dariknews.bg. Разтърсеният от скандали звезден отбор се раздели с певеца Тома Здравков след две последователни загуби срещу Черните куртки, а напрежението между фолк фурията Бони и нейните съотборници достигна нови върхове.

Денят за звездите започна повече от обещаващо, след като съумяха да спечелят предимство пред по-опитните си съперници в надпреварата по италианско гурме сред природата. Поредица от грешки и неразбирателства между темпераментната Бони, риалити звездата Гърдева и бившият професионален войник Гатьо доведоха до загуба за техния отбор и оранжева престилка за певицата.

Вечерната резервация донесе нови предизвикателства за Черните куртки и Златните. Те трябваше да приготвят тристепенно меню за илюзиониста Валери Иванов - Жокера и неговите възпитаници. Начело на двете кухни застанаха номинираната Бони и един от най-изявените лидери в Кухнята на Ада този сезон - Никол. Въпреки опитите за овладяване на отборите, двете трябваше да предадат щафетата на други участници, за да може вечерната резервация да завърши успешно.

Под ръководството на младия и амбициозен Станислав, Черните куртки съумяха да издадат всички свои поръчки и да избегнат потенциалните елиминации. Строгият подход на Пеньо Гатевски-Гатьо обаче не бе достатъчен и Златните загубиха за втори пореден път. Като най-слабо звено в отбора бе определен рок певецът Тома, който се раздели с шанса да се превърне във втория звезден победител в историята на кулинарното шоу.

Днес съревнованията между Златните и Черните куртки продължават. Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 8 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Станете почитател на Класа