Дневен хороскоп 29 март

Дневен хороскоп 29 март
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.03.2024
  • Сподели:

1horoskop oven

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще ви липсва внимание, съчувствие и нежност. Само не е нужно да манипулирате някого, въз основа на чувствата. Ако някой ви обича и реши да помогне, тогава това ще се случи без допълнителни въпроси. Опасен ден за тези, които практикуват екстремни спортове и са запалени по хазарта.

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес има голяма вероятност да влезете в спор с някого. Въпросът най-вероятно ще засяга повече противоречия в мирогледа, отколкото някои битови и делови въпроси. Ще сте склонни да обсъждате философски мисли, други страни, култури, традиции. Не е най-добрият ден за пътуване, възможни са проблеми.

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е да прегледате всички документи, с които е необходимо да работите. Този ден ще донесе късмет в работата, ако сте изключително внимателни и точни. Ще сте развълнувани от разговор с любимия човек. Ше се насладите не само на красиви думи, но и на необичайно интересно предложение за почивка.

horoskop rak

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес успешно ще се развиват всички дела. Сякаш самата съдба ви подкрепя. Спокойно следвайте личните си планове. Прекрасен ден за промяна на външния вид, стила на обличане и укрепване на здравето. С каквото и да се захванете, ще ви носи удоволствие. И с парите всичко ще е наред!

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще имате усещането, че сте проспали всичко. Наоколо се случват толкова много събития, а вие дори не разбирате какво става и защо. Следващия път, трябва да планирате всяка своя стъпка, тогава ситуацията ще бъде различна. Благоприятен ден за заеми, няма да ви откажат кредит. Но взимайте малки суми.

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

В личния живот, ще се случи нещо невероятно. Дори не сте подозирали, че може да се харесате на няколко човека едновременно. И всички те, сякаш в съгласие, ще започнат да изповядат чувствата си. Най-важното е да се ощепете по крака. Може би това е прекрасен сън, а не реалност?

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Основното нещо за този ден, е да се ограничите. Освен това както в работата, така и финансово. Толкова много харчите напоследък, че нищо не ви е останало в запас. Сложната история, свързана с отношенията с ваш нов любим, най-накрая ще бъде изяснена. Не планирайте пътуване за вечерта, възможни са проблеми.

horoskop skorpion

 СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако чакате подкрепа днес, е малко вероятно да я получите. Всичко, което казате или правите, ще се връща при вас като бумеранг. И няма какво да направите, нищо няма да помогне. Единственото нещо, което ще ви зарадва и ободрява, са финансовите приходи. Въпреки че, вече сте планирали за какво да похарчите тези суми до последната стотинка.

horoskop strelec

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес е възможна спешна командировка или внезапно решение на битов проблем. Целият ден ще мине с ускорени темпове, така че съберете смелост. Влюбените, ще чуят много комплименти и признания. Не се отпускайте, част от хвалбите, са просто красиво ласкателство.

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако имате хиляди идеи, тогава всички те трябва да бъдат претворени в реалността. Не се страхувайте от големият им размер, бъдете спокойни и продължете напред. В колектива някой нарочно може да засегне самочувствието ви. Внимавайте, завистникът е достатъчно умен и хитър. Може да има компрометиращи доказателства и сериозни аргументи срещу вас.

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ако днес работата ви тежи, тогава трябва да я оставите настрана за известно време. Помислете с какво може да заемете ръцете или главата си, за да не бъдете завладяни от мързел. Възможно е да се почувствате зле, но не обвинявайте за всичко времето. Ако сте стояли твърде дълго на течение, ето резултатът – настинка и хрема.

horoskop ribi

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще чукате на всички врати, които все още не са открити пред вас. Но имайте предвид, че сбъднатите мечти не винаги носят удовлетворение. Опитайте се да приемете всичко както се случва. С финансите всичко е наред, но не се отдавайте на неразумно харчене. Избягвайте големите покупки.

Станете почитател на Класа