Красавица зарежда автомобил - как да не се смееш? (ВИДЕО)

Млада и красива дама попадна в конфузна ситуация на бензиностанция. Естествено, всичко бе записано на видео и постъпката на момичето дори успя да взриви мрежата. 
 

Работата е там, че капачката за бензина на автомобила на момичето се намира от лявата страна, а тя е спряла на дясна бензиноколонка, защото нямало автомобили. Проблем обаче възникнал, когато красавицата се опитала да достигне с пистолета входа към своя резервоар. Естествено, опитът се оказал неуспешен - дължината на маркуча не позволила момичето да си налее бензин. 

При това касиерката помолила по уредбата младата жена да не прави така.

Действията на момичето разсмяха както шофьорите, така и мрежата, където е публикувано смешното видео. Някои предполагат, че младата дама въобще е забравила къде се намира капачката за бензина, защото някой мъжага постоянно се грижи за жаждата на нейния автомобил. Интересно е, че дамата отнесе критики предимно от представители на мъжкия пол, докато жените категорично се хвърлиха да я защитават.  

 

От коментарите на потребителите:  

 

ivankchp27:  "Тумба индианци на бензиностанцията, а никой не иска да помогне на момичето, естествено, по-добре да снимаме клип".  

sanctus_85: "Маркучите трябва да са дълги навсякъде! Десетки са се наредили един след друг на полупразна бензиностанция. Затова пък момичето веднага се е сетило какво да направи".  

rasa.pronuza33: "Е, поне се е опитал ????????????". 

.Evgeniatribunalova: "Какво сте се нахвърлили, бе! Многократно така съм правила, когато опашката е километрична за колите с лява капачка, а отдясно е свободно. А и не съм само аз".  

kseny1606@blog_vladivostok: "Каква е тази дискриминация, ако беше мъж, всички щяха да му ръкопляскат, а щом е момиче - тъпачка".

 

 

Станете почитател на Класа