Доц. Милен Михов: Очевидна е сделката между "партиите на промяната" и ДПС

Доц. Милен Михов: Очевидна е сделката между "партиите на промяната" и ДПС
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.06.2021
  • Сподели:

Предстоят най-нечестните избори от 30 години насам. Това заяви пред БНТ доц. Милен Михов - водач на листата в 4 МИР-Велико Търново от коалиция „Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ“. 

 

"Защо намалиха броя на членовете на ЦИК? Това не е формален принцип. Бих попитал лъжедемократите от "Демократична България", защо изключиха партии с европредставителство от ЦИК, при положение че те се възползваха от това през последните 4 години. Нямаме представителство в нито една изборна администрация", разкри още той. 

 

"Гласуването в чужбина има само един проблем - Турция. Виждаме, е партията на Слави Трифонов, тази на Христо Иванов и "мутрите" на Мая Манолова, подариха на ДПС 10-15 мандата в следващия парламент, след като секциите от 35 станаха 121", съобщи доц. Михов.

 

"Изборите в Турция не могат да се определят като демократични", категоричен бе водачът на листата в 4 МИР-Велико Търново от "Българските патриоти". 

 

Очевидна е сделката между "партиите на промяната" и ДПС. Дори Татяна Дончева от партията на Манолова заяви, че няма нищо против коалиция с Движението за права и свободи, завърши доц. Милен Михов.

 

 

Станете почитател на Класа