Доган поиска прошка за своите управленски грешки

Лидерът на ДПС Ахмед Доган поиска вчера прошка от избирателите за евентуалните грешки, допуснати в управлението. На предизборен митинг в гр. Дулово, Силистренско, той обясни на какво се дължат те. “Ние трябваше пътьом, вървейки, да се учим и на политика, и на административна култура, и на отговорности”, заяви Доган. Въпреки всичко Сокола бе категоричен, че извървеният път е правилен и настоя за подкрепа и пълна мобилизация на избирателите.
“Нито една партия няма този дълбинен, интимен, фундаментален контакт с избирателите си”, подчерта Доган. Думите му идват само ден след като неговият заместник в ръководството на движението Лютви Местан пък обяви, че “ДПС говори на езика на любовта и сърцето” с избирателите си и дори няма нужда от думи, за да се разбира с тях.
Доган е убеден, че ръководената от него партия е носител на най-дълбоката същност на толерантността и обърна внимание, че в листата има хора от различни етноси. “В този букет, в това единство, в тази заедност е нашата сила”, заяви лидерът на ДПС.

Станете почитател на Класа