Борисов обяви, че е най-подготвен за премиер

Дойде ли БСП на власт, винаги след това завършваме с катастрофа. Това заяви на редовния си кулоарен брифинг в НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на актуалната политическа обстановка. 

Според него нищо в държавата не работи. Всичко е спряло, притеснен е лидерът на опозицията.

На въпрос при предсрочен вот, ако ГЕРБ спечелят изборите,дали е готов да бъде отново премиер, той отговори положително и посочи: „Премиер трябва да бъде този, който е най-подготвен. Оценката ми като премиер я е дал народът, след като ме е поставил след управление на първо място два пъти. Хората ясно и точно са се произнесли", подчерта лидерът на ГЕРБ.

Попитан кога според него ще има избори, той отговори: „За съжаление нищо не зависи от нас, всичко зависи от това как е станал Станишев днес".

БСП са непоследователна партия, коментира Борисов.Задълбаха в най-голямата тиня, изтъкна той и припомни изказванията на столетницата преди предишния предсрочен вот, че имали програма и щели да изведат страната от кризата.

Стана ясно, че лидерът на ГЕРБ не би пил кафе с лидера на „България без цензура" Николай Бареков.
Ситуацията днес в страната той сравни с времето на Жан Виденов.

По повод поредните драми с кворума, Бойко Борисов предложи заседанията да започват в 10 часа, защото депутатите от мнозинството спели до късно.

Станете почитател на Класа