Бареков иска оставката на Орешарски незабавно

Орешарски незабавно трябва да подаде оставка, за да не става жертва България на сделките между Станишев и Местан. На път сме страната ни да бъде изключена от Европейския съюз, който беше мечта и дело на милиони българи.

Това срамно и недостойно отношение към националните идеали от страна на един провален кабинет превърна нацията в заложник на Станишев и ДПС.

Г-н Орешарски, моментално си подайте оставката. А вие, г-н Плевнелиев, най-после съберете партиите,

които излъчиха членове в Европейския парламент на Консултативен съвет за национална сигурност, за да изработим план за бързо излизане от геополитическата криза, в която страната ни е попаднала.

Припомняме, че от ЕК са изпратили писмо  до българското правителство, че временно се спират парите по оперативна програма Регионално развитие.

Решението е прието след одитна мисия, при която са установени достатъчно данни за значителни слабости

в системите на управление и контрол на плащанията. Писмото за прекратяването на плащанията е изпратено до българското правителство този следобед, като комисията е в контакт с властите у нас и очаква те да въведат необходимите коригиращи мерки.

Когато това бъде направено, плащанията могат да бъдат възстановени, уточни тогава Ширин Уилър, говорителка на еврокомисаря за регионалната политика Йоханес Хан.

Станете почитател на Класа