Намериха втори труп в покрайнините на София

Втори труп е намерен в покрайнините на София, каза специално за БГНЕС главният секретар на МВР Калин Георгиев. Второто тяло е открито в същия район на Плана планина, където вчера полицията откри тялото на Юлиан Лeфтеров, автокрадец, който се води в неизвестност от януари м. г., уточни главният секретар.
От органите на реда имат предложения за самоличността на откритото днес тяло, но все още не могат да изнесат официална информация. С намирането на втория труп приключват и оперативно- следствените действия на екипите на СДВР, ГДБОП, ГДГЗ, ръководени от Софийска градска прокуратура, подчерта Георгиев.
БГНЕС припомня, че още вчера градският прокурор на София Николай Кокинов заяви ,че има отрити две тела в околностите на София. Той бе категоричен, че труповете нямат отношение към убийството на Боби Цанков. Според него чрез откритията се подрежда пъзела от проведените скоро операции "Наглите“ и "Наглите“ 2, но отказа да каже каква е връзката. Както стана ясно един от "Наглите" е посочил местата, където са заровени телата на две от жертвите на групата. Според източници от прокуратурата второто тяло е на Иван Петров – Сапата, за който има данни, че е крал коли за групата на "Наглите". Все още това не е потвърдено.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа