Два трупа са открити в околностите на София

Два трупа са открити в околностите на София, съобщи пред журналисти градският прокурор Николай Кокинов, предаде репортер на БГНЕС.
В момента тече идентификация на труповете. Градският прокурор съобщи, че единият е на Юлиан Лeфтеров, автокрадец, който се води в неизвестност от януари м.г. До часове ще бъде идентифициран и вторият труп. Прокурор Кокинов бе категоричен, че труповете нямат отношение към убийството на Боби Цанков. По думите му чрез откритията днес се подрежда пъзела от проведените скоро операции „Наглите“ и „Наглите“ 2.
Откритите тела нямат отношение към убийството на Боби Цанков, категорично заяви градският прокурор. Със сигурност е намерено едно мъжко тяло - Юлиан Лефтеров, в неизвестност от януари миналата година. Към момента наблюдаващият прокурор не е потвърдил, че е изкопано второто тяло. Официално не са идентифицирани и двата трупа, като прокуратурата подозира, кои са откритите.
Пред журналисти градският прокурор потвърди, че едното тяло е на Лефтеров, който е отвлечен в началото на миналата година. Името на второто лице не може да бъде оповестено на този етап, но се знае кое е, допълни градският прокурор. По думите му съвсем скоро ще бъдат оповестени всички скрити части от пъзела и ще бъде разбрана логиката на действията на разследващите. Николай Кокинов в отговор на журналистически въпрос заяви, че находките са свързани с операция "Наглите", но отказа да каже каква е връзката.
"Виждате, че работим доста методично. Просто събитията са едно след друго", заяви Николай Кокинов. По думите му пресата, която МВР и прокуратурата оказват върху престъпния свят в момента е твърде силна. "Пространството, което им оставяме е твърде малко и започват да стават нервни", коментира градският прокурор. Той допълни, че престъпниците започват да допускат грешки, да стават груби. "Факт са успешните операции, които се провеждат в момента", допълни Кокинов. По думите му събитията следват буквално часове едно след друго. Мисля, че сме напипали вярната следа и следващите дни, следващата седмица ще станете свидетели на интересни неща, които ще се случат, допълни Кокинов.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа