Мелета в магазините: Цените се сринаха със 70%, навалицата е огромна

Мелета в магазините: Цените се сринаха със 70%, навалицата е огромна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.01.2024
  • Сподели:

Заради ударни намаления от над 70 на сто на дрехи в магазините в моловете е навалица. Най-много са мераклиите да си купят якета и палта, намалени от 100 на 30 лева, съобщава „Телеграф“.

Акции

Саката тип якета са най-големият хит в момента, споделиха продавач-консултанти. В момента има намалени модели от 100 на 30 лв., както и от 90 на 20 лв. на промоция са също ризи, поли и панталони. Цените им са надолу с по 43-40 лв.

Дълъг панталон от памучна материя може да се вземе вместо за 70 лв. за 25 лв. Дълги цветни туники също са хит за 25 лв., намалени от 70 лв.

Интерес

Заради огромния интерес и наличието им и онлайн много от намалените връхни дрехи са изчерпани или са останали само по няколко размера. Обикновено първо свършват средните размери и остават или най-малките, или най-големите. Те остават в магазина и цената им си е с отстъпка и след края на сезонните промоции.

Търговците предупредиха, че акциите ще продължат най-много до средата на февруари. Продавач-консултанти допълниха, че това са последните зимни намаления и ако има други отстъпки, те със сигурност няма да бъдат по-големи от 20-30 на сто. В момента се разпродават зимните колекции, защото предстои обектите да заредят новите пролетни дрехи съвсем скоро.

Заедно с промоциите на дрехи в момента текат и сезонни отстъпки на мебели и техника. На промоция може да намерите кухненски шкафове, дивани, маси, както и черна и бяла техника.

Едноцветна къса рокля може да се вземе за 20 лв., намалена от 60 лв. риза с дълъг ръкав в момента се предлага за 19,99 лв., с предишна стойност – 34,99 лв. Рокля до под коленете и с дълъг ръкав има за 25 лв., докато преди е струвала 60 лв.

 

Станете почитател на Класа