klassa_en Klassa.bg
24-02-2018

Вход|Регистрация|

Хороскоп за 23 октомври, понеделник

НЕДА ИВАНОВА

image
 • Автор: klassa.bg
 • Дата: 23.10.2017
 • Видяна: 3554 пъти

 Овен 21 март – 20 април

 
Всичко предприето ще има успех, ще си намери майстора и ще ви донесе радост. Добре е за подписване на нови договори, за срещи и разговори около кръглата маса. Днес и храната изцяло се превръща в енергия, така че не е нужно да спазвате диети. Проявете максимална инициативност и творческа активност и веднага ще получите награди за положените усилия. Правете това, което ви идва отвътре, обадете се на тези, за които тялото ви мечтае, а душата ви иска и търси. Защитете интересите си и тези на близки и приятели.
 
Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 
Телец 21 април – 20 май
 
 
Ден за старт на нови проекти, за организиране на делови и приятелски обеди и вечери. До утре на обед каквото и да изядете няма да напълнеете, така че може да си позволите повече и по-качествена храна. На богата трапеза и преговорите ще вървят леко. Всеки ще се отпусне, ще изкаже надежди и страхове и ще бъде склонен на компромиси във ваша ползи и интерес. Сега е момента да защитите позициите на хората от своята среда и своята група. Сами ще се сдобиете със защити. Работата ви потръгва, идват закъснели плащания.
 
Работа -6
Пари -5
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 
Близнаци 21 май – 21 юни
 
Днес няма да минете без бой. Ще бъдете провокирани. Целта на конкурентите ви е да видят докъде може да стигнете. Ами, покажете им го. Не се страхувайте да влезете в предопределени битки. Ще има усмивки и сълзи, трудно ще сдържите емоциите, а и не трябва. Дайте воля на насъбраното във времето назад. Задоволете желания и апетити. Хапнете си без ограничение. Няма да напълнеете. Пътувайте и на място проведете нужните преговори. Ще ви поставят условия, но и вие няма да се оставите да ви отнемат предимства.
 
Работа -5
Пари-5
Любов -4
Късмет -4
Здраве -4
 
 
Рак 22 юни – 21 юли
Днес храната се изгаря без остатък в организма. Позволете си обилно похапване на приятно място. Съветът е да се ръководите от инстинктите и ако те ви теглят нанякъде идете и се доверете на техния избор. Ще изживеете вълнуващи моменти, ще кажете и направите неща, които ще отворят вратите към желаната промяна. Очаквайте предложение за работа и приятни моменти за сетивата. Не сдържайте емоциите си, радвайте се, поплачете, пречистете се от стаеното в душата, опитайте да привлечете тези, които обичате и желаете.
 
Работа -6
Пари -6
Любов -6
Късмет -5
Здраве-5
 
Лъв 22 юли – 22 август
 
От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Възраждат се на нов глас старите проблеми. Нещо посипано с пепел, отново ще надигне глава и ще ви разбалансира. Родените в първите дни на Лъва трябва да положат максимални усилия, за да запазят позициите си. Поканете на трапезата тези, от които зависите. Не е време за диети и откази. Ще се наложи да отстоявате принципите си с убеждение и сила. Не се отказвайте от нищо независимо натискът който ви се оказва. Печелят принципните играчи.
 
Работа -5
Пари -4
Любов -4
Късмет -5
Здраве -4
 
 
Дева 23 август – 22 септември
 
Ще загубите, ако се занимавате с дреболии, ако зациклите над един проблем и не се опитвате да решите другите. Забравете за диетите, за принудителната или доброволна изолация. В този ден е важно да излезеш на светло, да водиш битки с конкуренцията и да си отстояваш правата. Явете се на конкурси и прослушвания, търсете директни срещи с шефове и евентуални спонсори. И ако някъде ви откажат, опитайте другаде, не се разколебавайте и отказвайте. Днес нищо няма да постигнете без активност, страст и амбиция.
 
Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4
 
Везни 23 септември – 22 октомври
 
Днес и утре може да прокарате личните си идеи и намерения, да привлечете спонсори, да започнете нова работа или дейност. Нищо важно да не се отлага за последните три дни на седмицата. В момента може да се включите в престижна група и да се вържете на добре подсигурени ясли, където да изкарате обгрижвани зимата. Старайте се да отстоявате позициите си и да поемате минимално ограничаващи положения при подписване на нови договори или заверка на старите. Действайте с перспектива. Пазарете се. Хапнете си на воля.
 
Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -4
Здраве-4
 
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
 
Днес в 05 ч.18 мин. Слънцето навлиза в знака на Скорпиона, където го очакват Юпитер, Меркурий и Венера. С тази блага и подпомагаща група няма как в живота ви да не настъпят положителни обрати. Интересите ви ще бъдат защитени независимо в каква посока ще насочите личния си ентусиазъм, енергия и амбиция. Предстои ви една година, в която ще вдигнете нивото, ще обезпечите бъдещето си и това на децата, а може да се обзаведете и с наследници. Действайте активно в този ден, не се ограничавайте в нищо, не е време за диети.
 
Работа -6
Пари-6
Любов -6
Късмет -5
Здраве-5
 
Стрелец 23 ноември - 21 декември
 
С навлизането на Слънцето в знака на Скорпиона вие навлизате в сатурнова дупка. Този ден ще изиграе стимулираща и пречистваща роля. Ще се предложат различни варианти, някои от които ще са подвеждащи. Бъдете в час с настъпващите промени. Нищо да не се отлага. До вечерта ентусиазмът ви може да има затихващи функции. Действайте бързо в посока на неотложните дела. Срещнете се с тези, които могат да изиграят спонсорираща роля в работата и в живота ви. Хапнете си добре, диетите днес са противопоказни.
 
Работа -5
Пари -5
Любов-5
Късмет -5
Здраве -4
 
Козирог 22 декември – 20 януари
 
Бъдете верни на принципите си и на дълга, който ви зове в една ли в друга посока. Обгрижете родители, подкрепете децата в личната им инициатива. Време е и вие да изберете нова цел и посока. В живота ви ще се появи нов обезпечаващ фактор. Пътувайте, явете се на конкурси, покажете какво знаете и можете и си уредете нов договор. В живота ви ще се появи благодетел. Може да спечелите дело и да влезете във владение на имот. Само, който седи и чака няма да се похвали с победа. Днес и храната се превръща в енергия. Хапнете си без задръжки.
 
Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -5
Здраве -4
 
Водолей 21 януари – 19 февруари
 
Ден за пътуване, за преговори и срещи на четири очи. След като направите нужните уговорки и уредите един проблем, следващите ще се развият успешно и бързо ще се ориентирате в ситуацията. Родените в първите дни на зодията ще трябва да се постараят много повече и да бъдат отговорни за делата си, защото от днес и Слънцето ще ги гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Дайте всичко от себе си, защитете приятелски действия и амбиции и вашите ще бъдат защитени. Не е време за диети. Порасналите деца излитат от гнездото.
 
Работа -5
Пари -4
Любов -4
Късмет -4
Здраве -5
 
Риби 20 февруари – 20 март
 
Тежък ден за родените във втората декада, но за другите ще се появи светлина в тунела. Водете преговори, подпишете нови договори, привлечете спонсори и последователи. Бъдете сигурни, че ще се справите с всяко затруднение. Животът ще ви постави пред изпитания целящи да тестват и укрепят личния ви потенциал. До утре на обед диетите са противопоказни. Презаредете, действайте активно, търсете начин за преход в нова среда. Защитете приятелски интереси и позиции, така и вашите ще бъдат защитени.
 
Работа -5
Пари -6
Любов -6
Късмет -5
Здраве -4
 
 
Ч.Р.Д.
 
Личната ви година е седмица. В момента преминавате на нова навивка в живота, работата, творчеството и партньорските връзки. Старото остава в миналото. На преден план излиза шансът за нова работа, за нова връзка и нов начин на живот. Поемете си по пътя и не се обръщайте назад. 2018 г. ще ви донесе късмет, придобивки и ползи. Тествайте късмета си в бизнеса и в любовта.
Родените днес притежават защитна програма и тенденция да оцеляват независимо какво се случва наоколо. Ще имат изключителен дар слово, ще са добри адвокати. Може да създадат своя марка и патент и да се наложат на пазара. Притежават магически сили и способности. Нищо няма да можете да им откажете.
Заченатите днес ще претърпят кардинални промени в живота си. Ще имат силни врагове и още по-силни покровители. Ще тръгнат от едно място и ще се озоват на съвсем друго.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Добави коментар

Всички полета отбелязани с * са задължителни


 • Моля въведете буквите от картинката.

Народно събрание

prev
next

Времето

София
 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас
 • Русе
 • Стара Загора
 • Плевен
 • Пазарджик
 • Добрич
 • Враца
 • Разград
 • Благоевград
 • Перник
 • Ловеч
 • Видин
 • Кърджали
 • Сливен
 • Велико Търново
В момента15
 • Днес24.2.2018

  15

 • неделя25.2.2018

  14|26

 • понеделник26.2.2018

  13|27

В мрежата днес

prev
next