klassa_en Klassa.bg
23-05-2018

Вход|Регистрация|

Хороскоп за 12 септември, вторник

НЕДА ИВАНОВА

image
 • Автор: klassa.bg
 • Дата: 12.9.2017
 • Видяна: 2907 пъти

 Овен 21 март – 20 април

След старта на новите инициативи в понеделник днес е време да се огледате, да проучите нещата, да направите точни сметки и статистики и да проведете консултации. Намерете начин да си спестите някои разходи и да получите сведения за подходящите пазари. Подсигурете се двойно със странични варианти, към които да се насочите, ако първото нещо не потръгне. Търсете допълнителна и поверителна информация, която ще помогне да бъдете актуални и да извлечете печалби. Опреснете и езика, който ползвате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят се свързва с ключето на познанието, с което ще отворим вратата към успеха. Ориентирайте се към проучване нуждите на пазара и разходите, които ще изискват новите инициативи. Потърсете съвет от капацитет. Сами може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Търсете и учители за децата. Всичко, което се научи и проучи ще ви влезе в работа, а това към което се насочите неподготвени ще ви остави на по задна линия в конкурентната битка. Търсете курсове, с които да повишите личната си квалификация.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре Луната е във вашия знак. Предстоят срещи, пътувания и сондажи в посоката на личния ви и професионален интерес. Внимателно подбирайте съветници, защитници и персонал. Сега е момента да се проведат изпити и консултации със специалисти в посоката, в която смятате да действате и печелите в бъдеще. Днес представители на вашата зодия са на най-високите постове в световната политика. И на вашето средно статистическо ниво ще дърпате конците, стига да сте добре информирани и подготвени.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден за обмисляне и планиране на бъдещите действия в посока на лични и бизнес интереси. Подгответе необходимата база, намерете професионалисти, които да използвате за помощ и съвет. Този ден свързва учителите с бъдещите им ученици. Посетете училището, където ще се обучават наследниците ви. Водете преговори с хора, които може да ви окажат квалифицирана помощ в дейности, с които не сте добре запознати. И сънищата ви ще носят някакво знание или подсещане за решение на наболелите проблеми.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за набиране на квалифициран персонал, за търсене на информация и на тайно знание, което може да ви е от полза в бъдещата работа. Опитайте да стигнете до корените на проблемите, които трябва да се решат. Не си позволявайте да включвате в екипа си хора без необходимия ценз и квалификация. Който не проучи добре нещата и се остави на случайността ще изпадне от голямата игра и ще се задоволи с трохите от обществената баница. Лесно се усвояват нови опитности и умения. Наученото днес ще ви влезе в работа утре.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Обърнете внимание на логистиката, проведете нужните консултации и проучвания в посоката, в която ще насочите усилията и стремежите си. Доловеното от тук и чутото от там ще ви помогне да направите връзките, които ще изяснят картинката на нечии очаквания и нужди. Не разчитайте на стари лаври. Днес родените около 1 септември може да се провалят, ако отидат неподготвени на важни за тях изпити, делови и лични срещи. Не позволявайте на вродения ви професионализъм да остане на посредствено ниво.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Днес ще получите заслужени и незаслужени предимства от срещите и разговорите, които провеждате. Хора вътре в нещата ще ви „снесат” нужната информация, която ще ви отвори личен коридор в предстоящата професионална надпревара. Търсете срещи с капацитет в необходимата за нуждите на близките ви област. Сега е момента да се намерят помощни учители за децата. Правото и законът ще са на ваша страна, ще ви помогнат да извлечете ползи от преговори, от участия в състезания и конкурси.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за среща с учителите и с тези, които могат да ви окажат квалифицирана помощ и закрила в предстоящите битки за пари, територия и власт. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе веднага в работа и ще помогне да бъдете актуални и да елиминирате конкуренцията. До два дни може да сключите изгодни договори и да бъдете предпочетени за работа. Явете се на прослушвания и конкурси. Рекламирайте се по всички възможни начини. Днешните ви старания и усилия ще получат възвръщаемост от средата на октомври.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените около 1 декември. Не се опитвайте да свършите сами важна и отговорна работа, особено ако не сте информирани за новите планове и изисквания на колеги и шефове. Този ден може да ви свари неподготвени или недостатъчно ангажирани към работата, която трябва да се свърши. Добре е да потърсите съвет от специалист, а не да се опитвате сами да оправите неща, от които не разбирате. Дайте си ясна сметка какво куца в работата ви и започнете опреснителен курс. Мислете самостоятелно, колега ще ви подведе.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас е важно да потърсите информация от два независими източника и да сверите часовника си с по-информираните от вас. Тенденцията е някой да ви заблуди в желанието да ви изпревари и елиминира от играта. Конкуренцията набира сили. Днес и утре подредете и важните приоритети, защото четвъртък и петък ще са проблемни и рискови дни за вас. В момента съдбата ви дава шанс да се наложите при преговори и да получите добра цена на стоките и услугите, които предлагате. Неблагоприятен ден за операции на стави.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Положените в миналото усилия днес и утре ще ви се отплатят. Ще получите предложения за делови и професионални участия в работа с голямо бъдеще. Може да ви предложат договор като консултант и учител. Ден за представителни срещи с тези, с които предстои да работите. Поставете условията си, подсигурете се двойно. В разговорите с подходящите хора ще извлечете нужната ви информация. Бъдете дискретни, ако ви поверят тайно знание. Ще ви тестват за дипломатичност и лоялност. Очертава се допълнителна работа.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Труден и рисков ден за родените около 1-5 март. Не се нагърбвайте с несвойствена работа и не замествайте колега. Не се съгласявайте да оправяте нещо, което друг е развалил. Ще ви притискат и притесняват от две страни. Може да си развалите отношенията и с едните и с другите. Денят е добър за обмисляне, проверка и проучване на нещата и дейностите, с които предстои да се занимавате или вече не търпят отлагане. Сега е момента да се търсят учители за децата. Ако не побързате конкурентите ще ви изпреварят.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Тя е кръст, който гледа нагоре. Натоварването ви ще е двойно, но ще имате ползи от всяка свършена работа. През 2018 г. ще пътувате, ще намерите ново място за внедряване, а може да се преместите в нов дом и на нова работа.

Родените днес ще са многознайковци, но ще са доста разсеяни и разпилени. Ще искат да се занимават с много неща едновременно и умът им бързо ще скача от едно на друго. Научете ги да се концентрират и да карат нещата по степен на важност.

Заченатите днес ще имат интересни предци. Подобно на тях и те ще имат мисия да съхранят устоите на обществото, да се борят за ред и законност. Ще защитават законовите рамки, дори и да не се правилно поставени. Ще бъдат защитници на статуквото.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Добави коментар

Всички полета отбелязани с * са задължителни


 • Моля въведете буквите от картинката.

Народно събрание

prev
next

Времето

София
 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас
 • Русе
 • Стара Загора
 • Плевен
 • Пазарджик
 • Добрич
 • Враца
 • Разград
 • Благоевград
 • Перник
 • Ловеч
 • Видин
 • Кърджали
 • Сливен
 • Велико Търново
В момента15
 • Днес23.5.2018

  15

 • четвъртък24.5.2018

  14|26

 • петък25.5.2018

  13|27

В мрежата днес

prev
next