klassa_en Klassa.bg
24-04-2018

Вход|Регистрация|

Хороскоп за 3 май – събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

 Овен 21 март – 20 април

 

Ден за активни и творчески мероприятия, за делови и приятелски срещи, за контакти от всякакъв вид и за старт на нови начинания. Не се колебайте да поемете по нов път и в любовта. Това е най-добрият ден за годежи и брак за месеца. Вечерта облаците се сгъстяват. От нещо дребно може да възникнат скандали и сблъсъци на интереси. Навлизате в рисков период. Намалете темпото и усмирете желанията. Постарайте се през деня да свършите всичко, което не търпи отлагане или е важно за вас и близките ви хора.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Разкрепостете се, излезте от рамките, в които ви е стегнало ежедневието и вечните нужди. Ден за веселба кой както го разбира. Важното е да не губите чувството си за мярка, независимо какво се случва наоколо. Тази вечер може да получите примамливо предложение. В следващите дни ще спечелите предимства и конкурси или ще изберете нова посока в бизнеса и личните връзки. Нищо случващо се днес не е случайно. Чакайте и вест от чужбина. Уловете мига и се радвайте на всичко, което ви предложи живота.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е високоенергиен. Вероятно е да стигнете до определена връхна точка в отношенията с партньори. На едно място връзките ви ще се разпаднат, а на друго ще продължат на по-високо ниво. Ще се наложи да вземете важно решение. Не отивайте в крайности, контролирайте се максимално, за да не се обвинявате за прибързаността си по един или друг повод. Нека чувството за мярка да не ви напуска. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Каквото си надробите, това ще сърбате.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят е благоприятен за старт на нови дела, за брак и годежи, за съвместни инициативи в бизнеса и роднинските връзки. Всичко предприето ще тръгне на ниво и ще ви вдигне нивото. Каквото отложите за следващите дни ще ви създаде повече главоболия, ще изисква непредвидени разходи и може да ви вкара в конфликти у дома и на работното място. Всичко стартирано в момента ще намери добра почва за развитие и няма да среща съпротива. Ако сте сънували неприятен сън това е знак, че бързо трябва да решите натрупаните проблеми.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Луна и Венера сключват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Ето денят, в който е добре да направите предложение или да сключите брак. Връзките ви ще бъдат покровителствани от висшата любов. Сега е момента да изживеете страстна и вълнуваща връзка. Вечерта е магнетична. Старайте се да не губите присъствие на духа, да не злоупотребите с алкохол или с някакви стимуланти. Съдбата ще ви даде възможност да прекрачите ограниченията, които сте имали в миналите дни и да постигнете нещо голямо.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

В желанието за неизпитани до момента удоволствия и за представяне на ниво в дадена среда може да загубите чувството си за мярка. Ден на неконтролируемите енергии. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция, особено ако не успеят да овладеят страстите. Стойте далече от рискови компании и не злоупотребявайте с алкохола тази вечер. Каквото се развали трудно ще се оправи. С напредването на деня се засилва влиянието на комплексите, които се опитвате да скриете. Тайните ви се разкриват.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден с огромна възраждаща сила. Сега е момента да направите крачка към нова работа и нова лична връзка. Най-добрият ден за годежи и сключване на брак в този месец. От утре ще навлезете в стресиращ и конфликтен период, който ще изисква от вас напасване на чужди интереси и амбиции. Но в момента може да постигнете своите и да привлечете хората, на които ще се опрете в бъдеще. Ще преодолеете лесно смущението си. Този ден ни дава вътрешна освободеност, желание да се разкрепостим и да направим своя ход.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес ще спечелят хората, които успеят да овладеят импулсите, желанията и страста. Контролирайте апетита и пиенето. Постарайте се да бъдете адекватни в местата, където се решава нещо важно за бъдещето ви. Ден за любов, песни и танци. Повеселете се, изживейте страста, която напира отвътре. С напредването на деня се засилват комплексите. Може да се предизвикат скандали поради неадекватното поведение на единия или другия партньор. Постарайте се да вледеете себе си и положението във всеки момент.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на промени и неочаквани обрати. Контролирайте се максимално, не се разправяйте с никого и за нищо. Най-благоприятният ден за любовно предложение. Но не е изключено да разберете и за изневери. Днес всеки избира своя път в любовта. Ще има разочаровани и нещастни, които ще опитат да удавят мъката в чашката и ще сбъркат. В такъв неадекватен момент може да ги завари завръщащата се и каеща се любов. Не позволявайте на страстите да управляват ума ви. Старите комплекси и страхове може да изплуват.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес събличате и захвърляте като стара дреха всичко от миналото, което ви е ограничавало, пречело и навреждало. Бъдете внимателни. Не губете чувството си за мярка и увеличете самоконтрола. Новите чувства и страсти напират и може да ви сварят неподготвени. Още утре ще получите първия урок в новата позиция. Трябва да възприемете нови тактики и нов тип поведение в новата среда, в която прохождате. Вървите към нови връзки и в любовта, но старите трудно ще се откажат и в следващите дни ще ви притесняват.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ако в този ден запазите самообладание независимо какво изпитвате, ще владеете положението и ще имате ползи от всичко, което се случва. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Съдбата ви дава шанс да влезете в нова среда, да бъдете подкрепени и предпочетени на изпити и конкурси и да се сръщнете с новата си любов. Направете и предложение за брак, ако отношенията ви са стигнали тази точка. Ще изпаднат от класацията на упеха хората с едипови комплекси и тези, които не могат да се разделят с миналото си.

 

 Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес трудно ще излезете от черупката на миналото, а ще ви се наложи. Родените около 10-15 март ще трябва да дадат повече от себе си, ако искат да са адекватни на момента. Не продължавайте да раболепничите пред хора, които не се съобразяват с вас, предават ви и ви използват. Сега е момента да се освободите от старите комлекси и задръжки, да поставите условията си или просто да се обърнете и да си тръгнете по пътя. В момента стоите на границата между миналото и бъдещето. Не позволявайте да ви отказват от промяната.

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната политика. Направете своя ход към нова лична и професионална позиция. Сега е момента да подпишете нов договор за работа или да подновите стария при по-добри условия. Всеки старт ще е успешен. Не се отказвайте от допълнителна работа и странични ангажименти, защото през 2018 г ще ви се наложи да се откажете поне от една служебна и професионална позиция.

Родените днес ще управляват реакциите и мозъците на много хора, но сами може да бъдат управлавани от някого. Притежават завиден прогностичен талант. Проблемът е да не им създадете комплекси и зависимости в детството, за да не бъдат използвани дарбите им от хора стоящи зад кадър.

Заченатите днес ще бъдат трубадура и сърцето на компанията. Бъдете внимателни, зачевате в момента веселяк, който може да отива в крайности. Затова не пийте, ако ще правите бебето.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Добави коментар

Всички полета отбелязани с * са задължителни


 • Моля въведете буквите от картинката.

Народно събрание

prev
next

Времето

София
 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас
 • Русе
 • Стара Загора
 • Плевен
 • Пазарджик
 • Добрич
 • Враца
 • Разград
 • Благоевград
 • Перник
 • Ловеч
 • Видин
 • Кърджали
 • Сливен
 • Велико Търново
В момента15
 • Днес24.4.2018

  15

 • сряда25.4.2018

  14|26

 • четвъртък26.4.2018

  13|27

В мрежата днес

prev
next