klassa_en Klassa.bg
24-04-2018

Вход|Регистрация|

Хороскоп за 6 май – събота

С НЕДА ИВАНОВА

image
 • Автор: klassa.bg
 • Дата: 6.5.2017
 • Видяна: 3369 пъти

 Овен 21 март – 20 април

 

В деня на св. Георги се включва каналът на кармичната родова памет. Той е свързан с духовната ни самостоятелност, с желанието да подновим забравени връзки, да се срещнем с роднини и по някакъв начин да открием тайни и явни източници на сила за себе си и за децата. Препоръчва се медитация над личната и семейната карма с цел изясняване на връзката ни в миналото и бъдещето. Всяка среща е от значение. Всичко започнато уж случайно ще ви заведе на точното място, при важните за вас места и хора.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден с огромна сила, особено за родените в третата декада. Ще прекарате чудесно, ще изгладите отношенията с роднини и ако направите поне малко усилия, ще привлечете щастливи случайности и възможности да разрешите и най-неприятните проблеми. Може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурси, да вземете окончателно решение по даден въпрос и да се заемете с неотложните ремонти. Добре е за благоустройствени дейности, разбира се, ако ви остане време, след като почетете празника.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ще се разкъсвате между желания и възможности. Трудно ще намирате време за тези, които са обект на личните ви чувства и предпочитания. Родените в третата декада ще изпитват най-много затруднения и неудобства. От особено значение е да бъдете близо до важен за вас източник на сила. Срещи с неприятни за вас хора направо ще ви разболяват, но близо до тези, на които вярвате и които са доказали, че ви обичат и ценят, ще се зареждате и ще възобновявате силите си. Включва се каналът на кармичната родова памет.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

В деня на св. Георги всеки може да намери своето място на подкрепа, регенерация и сила. Съберете се с родата, търсете и следвайте тази линия на поведение, която ви е подкрепяла и предпазвала до момента и ще ви насочва и ръководи в бъдеще. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Ден за активен отдих и действия с цел подобряване начина ви на общуване и живот. Може да направите някои ремонти и поправки или да намерите нужните ви майстори. Следващите два дни ще са тежки и рискови за вас.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Енергията ви нараства, силите ви бликат като фонтан. Ще свършите добра работа и ще си починете качествено в компанията на именници и близки на сърцето ви хора. Девизът на деня е съзидание във всичките му мисъл-форми. Подновете забравените връзки и контакти, следвайте нишката на сърцето и съберете родата. Поправете, каквото има да се поправя у дома, и подредете богата трапеза. В този ден е особено благоприятно да се направи първа копка на нов дом и да се обяви годеж. Неприятностите бързо ще се забравят.

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Ако се чудите къде да отидете, изберете посоката, към която ви води сърдечният и душевен избор. Денят се свързва с кармата на рода. Медитирайте с цел изясняване на смисъла на сегашни и бъдещи връзки. Спазвайте традициите, посетете деца и родители. Отделете време и за приятелите, които винаги са ви подкрепяли. Празникът заздравява и подновява връзките, сплотява семействата и дава полет на желанието да бъдем заедно и да се подкрепяме в тези трудни времена. Сънищата ви ще са като приказка, но няма да се сбъднат.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Гергьовден е, родата се събира на трапезата, подновяват се позабравени връзки и родът се сплотява. Ден за благоустройство на дома, за срещи с приятели и роднини, за пътувания и гостувания, които ще бъдат радост за сърцето и душата. Всеки има шанс да намери своя таен и явен източник на сила. Енергията се засилва и обновява, когато ръцете и погледите ни се срещнат. Не мислете за неприятностите от днешния ден, те бързо ще се забравят, но спомените от щастливите моменти заедно ще останат.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Оставете интуицията и вътрешното ви чувство да ви водят и ще се окажете там, където е най-добре за вас, за близките и децата. В деня на св. Георги ни движи кармичната родова памет, обединява ни духът на традициите български и ни сплотява усещането за съпричастност, близост и национално единение. Този ден притежава зареждаща и обновяваща силите ни енергия. За всеки от нас има такъв източник на сила, който намираме с очите на любовта и семейната близост. Търсят се и се намират сродните души.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежък ден за родените в третата декада, особено ако са далече от местата на семейна и родова сила. Създаваме, поддържаме и укрепваме семейните традиции. Ако несъзнателно наберете нечий номер, не се спирайте, обадете се, срещнете се и подновете старата връзка. Лесно ще се забрави негативното от миналото и ще се заложат здрави основи на бъдещите връзки. Това е най-добрият ден за месеца, в който да се направи първа копка на новия ви дом. Децата напират да излетят от гнездото, но връзката остава здрава.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден с огромна възраждаща и регенерираща сила, особено за родените в третата декада. Съберете се с роднини и близки, почетете празника. Денят се свързва с фонтана от постоянно преливаща енергия, напомняща за духовната ни самостоятелност. Ден на традициите български, на родовите срещи на масата, на песните и танците, които генерират сила за здравите и изцеление за болните тялом и духом. Всички сили да се насочат към подобряване на отношенията и връзките в рода. Направете първа копка на дадено ниво.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за медитация над кармата на рода. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение и семейни отношения, която искате да следвате. Благословен ден, в който енергията ни се усилва, когато родът се събере, когато се извие хорото, когато се тачат традициите български. Препоръчва се активен отдих, пътувания към зареждащи и целебни места, към които отдавна духът ви се е устремил. Може да получите покани и предложения, които ще променят начина ви на живот и може да ви устроят по-добре в бъдеще.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на труден избор, особено за родените в третата декада. Днес нищо не бива да се избира с воля и разум, а да се направи според желанията на сърцето и стремежа на духа. Идете там, където чувствате сила, обич и една особена енергия, която ви зарежда. На този светъл празник е от особено значение да се тачат традициите, да се събират родовете и да се сродяват. Чудесен ден за начало на строеж, за годеж и първа копка в определена житейска посока. Медитирайте с цел изясняване на минали и бъдещи отношения.

 

ЧРД

 

Личната ви година е тройка. Тя определя нова равнина на развитие, възможност да се внедрите в нова пазарна ниша, да намерите половинката си в бизнеса и в живота. Всяка инициатива ще ви се отплаща във времето. През 2018 г. натоварването ви ще бъде двойно, но и парите ще са повече.

Родените днес си идват си името на св. Георги Победоносец. Тези деца ще носят светлината на българщината, независимо къде ще живеят. Ще са майстори в своята област, ще имат златни ръце и каквото направят, ще носи печата на майстор в занаята.

Заченатите днес ще са тясно свързани с кармата на страната, ще получават видима и невидима подкрепа от предците и ще довършат мисията на велик представител на рода.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Добави коментар

Всички полета отбелязани с * са задължителни


 • Моля въведете буквите от картинката.

Народно събрание

prev
next

Времето

София
 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас
 • Русе
 • Стара Загора
 • Плевен
 • Пазарджик
 • Добрич
 • Враца
 • Разград
 • Благоевград
 • Перник
 • Ловеч
 • Видин
 • Кърджали
 • Сливен
 • Велико Търново
В момента15
 • Днес24.4.2018

  15

 • сряда25.4.2018

  14|26

 • четвъртък26.4.2018

  13|27

В мрежата днес

prev
next