Хванаха Деси Слава в кражба!

Хванаха Деси Слава в кражба!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.06.2021
  • Сподели:

Фолкпевицата Деси Слава не спира да рекламира последния си видеоклип, който феновете определиха като иновация в лекия жанр.

 

В същото време обаче лентата силно напомня историята от видеото на култовите The Prodigy - Smack My Bitch Up, коментират разпалено в Тубата.

 

"Токсичен" наскоро направи премиера и предизвика фенски вълнения поради нестандартния режисьорски подход на Станислав Христов. Клипът е нетипичен за чалга бранша и търси ефекта на скандален и провокативен, като самата певица почти не участва в лентата. Затова пък виждаме накуп Азис, Фики, Маги Джанаварова, Галин и Лидия, които са като статисти, пише "Хотнюз". 

 

 

 

 

Мнозина припознаха модела на заснемане и детайли от сценария като изплагиатствани от едно от най-популярните и шокиращи видеа на 90-те, а именно това на английската биг бийт група. Един от големите въпроси касаещи този проект е и защо певицата Деси Слава почти не се показва в лентата си. Мнозина са на мнение, че категоричната причина не е толкова режисьорското виждане, а това, че звездата не се чувства във форма и предпочита да прикрие несъвършенствата на фигурата си. От години блондинката бори килограмите, особено и след като роди втория си син.

Станете почитател на Класа