Девойка с огромни гърди разказа за ...

Девойка с огромни гърди разказа за ...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.06.2021
  • Сподели:

Жителка на Австралия с ежегодно увеличаващ се размер на гърдите е разказала за своите несгоди, съобщава "Сън".

 


Според информацията, гърдите на 18-годишната Ани Сейнт Джеймс започват да растат активно на 13-годишна възраст. Според момичето оттогава бюстът й се увеличава всяка година и все още расте.В резултат на това австралийката страда от болки в гърба, врата и раменете. Освен това тя често се сблъсква с нежелано внимание от непознати.Лекарите са диагностицирали гигантомастия, рядко заболяване, свързано с прекомерна хипертрофия на съединителната тъкан на гърдата.

„Всяка от гърдите ми е с размерите на глава на малко дете. Това е равносилно на наличието на две бебешки глави, прикрепени към гръдния кош. Боли ме цялото тяло, това силно влияе на ежедневните ми дейности “, споделя момичето.Австралийката признава, че не може да спортува поради болки в гърба и безпокойство, свързани с погледите на другите в нейна посока.

„Другите жени могат да танцуват, да тичат и да скачат, а аз мога да направя това само ако държа гърдите си с две ръце, така че да не излиза навън. Мъжете ме тормозят от 13-годишна и искат разголени снимки. Всички казват, че биха искали да имат същия голям бюст, но не разбират как наистина живея! ", споделя Джеймс.Момичето казва още, че планира в бъдеще да се подложи на операция за намаляване на гърдите: „Смятам да се отърва от тях. Те съсипват живота ми и аз се страхувам от това в какво могат да се превърнат до 20-годишната ми възраст ”.Станете почитател на Класа